Interesse in Jorrin Control

Ook geinteresseerd in Jorrin Control?

Volg dan dit stappenplan voor het aanvragen van deze handige beheerunit

  1. Je meldt je aan via het aanmeldformulier. Je kiest je persoonlijke wachtwoord en vult je contact- en bedrijfsgegevens in. Je geeft aan hoeveel modules je wilt bestellen.
  2. Je ontvangt een bevestigingsemail op het door jou opgegeven e-mailadres. We vragen je om je aanmelding te bevestigen door op de link in de bevestigingsmail te klikken.
  3. Na je bevestiging nemen wij je aanvraag in behandeling. We stellen de fysieke meetapparatuur in en koppelen dit aan jouw account.
  4. Zodra dit is gedaan, laten we je dit weten per e-mail. Je kunt nu inloggen in het systeem, en de aangemaakte modules zien. Ook kun je identificatie-gegevens toevoegen, zoals de namen of adressen van de locaties waar de modules geïnstalleerd zullen worden. Je kunt instellen waar en op welke manier je meldingen over waarschuwingen of storingen wil ontvangen (e-mail of sms, en welke adressen/telefoonnummers). Ten slotte kun je de gewenste storings- en waarschuwingsgrenswaarden instellen.
  5. We leveren de fysieke Jorrin Control-modules bij je af
  6. Nadat je de fysieke modules hebt geïnstalleerd, kan indien gewenst ook je klant de gemeten gegevens in het systeem bekijken. Deze gegevens worden automatisch bijgewerkt. Zodra de door de fysieke modules gemeten temperatuur en/of drukwaardes onder de opgegeven grenswaardes komt, verstuurt het systeem automatisch een melding naar de opgegeven e-mailadressen of telefoonnummers.

Goed om te weten:

Bij opdracht factureren we 50% van het totaalbedrag. De overige 50% factureren we na levering. De levertijd is ongeveer 2 weken na aanmelding.​

Naast de aanschaf van de fysieke module, sluit je een abonnement af voor de dataverbinding, de bewaking en het beheer van de modules en de software. Het maandelijks abonnement kost € xx en wordt maandelijks per automatische incasso verrekend.