Over Jorrin Control

Jorrin Control is vanuit de praktijk ontstaan. In het technisch beheer van installaties misten we een praktische, betaalbare unit waarmee (cv-)installaties van kleinere gebouwen op afstand in de gaten kunnen worden gehouden.

Iets dergelijks bestond niet op de markt. Daarom besloten we een unit te ontwikkelen. Met precies die eigenschappen die nodig zijn om de planning en de werkzaamheden van een installateur beheersbaarder te maken.

‘Meer regie over je planning en werkzaamheden’

We hebben niet voor niets voor de naam Jorrin Control gekozen. Met Jorrin Control geven we installateurs meer controle over hun planning en werkzaamheden. Ook bewoners, gebruikers en beheerders van gebouwen hebben meer regie over de installaties in hun gebouw door op afstand mee te kunnen kijken.

Praktische inzetbaarheid op alle fronten is ons uitgangspunt. En met meer dan 20 jaar ervaring in installatietechniek en beheer, weten we precies wat de toegevoegde waarde is van Jorrin Control. Met de ervaring van onze gebruikers, blijven we de unit daarnaast continu door ontwikkelen.