Zelf de regie houden als installatiebedrijf

Er bestaan diverse geavanceerde klimaatbeheersingssystemen die storingen op afstand kunnen uitlezen en oplossen, maar die zijn vaak behoorlijk kostbaar. Wat is dan de oplossing voor kleinere gebouwen?

Jorrin Control meet op afstand de temperatuur en druk van de cv-ketel en geeft storingsmeldingen.'

Zo werkt beheer van je centrale verwarming bij Jorrin Control

Jorrin Control levert installatie beheerunits die een storingsmelding van een ketel meteen doorgeeft. De beheerunit kan op afstand worden gebruikt: metingen kunnen op elke plek worden uitgelezen. Eventuele storingen aan een ketel worden hierdoor eenvoudig geconstateerd en vervolgens op locatie onderzocht.

Zodra een ketel een storing aangeeft, wordt deze zichtbaar op de Jorrin Control installatie beheerunit en ontvang je als installateur een sms en e-mail. Omdat de storing niet direct tot problemen leidt, neem je als installateur het onderhoud van de betreffende ketel gewoon mee in je reguliere planning.

Je hoeft geen extra kosten te maken en door te berekenen voor een spoedklus. En daar wordt joúw klant dan weer erg blij van.

Daarnaast heb je dankzij de melding alvast een beeld van de werking van de installatie. De Jorrin Control unit geeft ook de status van de installatie weer. De temperatuursensoren bijvoorbeeld, zorgen voor een optimaal beheer op afstand. Je kunt de huidige temperatuur vrijwel realtime bekijken. Omdat je ook metingen tot ver terug in de tijd kunt controleren, zijn eventuele problemen eenvoudiger op te sporen.

Met de plaatsing van een waterdrukmeter is de installatiedruk op afstand te meten. Naast een storingsmelding kun je een waarschuwingsmelding instellen, zodat je een tijdig seintje krijgt bij over- of onderdruk.

En jouw klanten; de bewoners en medewerkers? Die zitten niet in de kou! Een win-win situatie dus voor zowel jou als installateur als jouw klanten.’

De installatie beheerunits van Jorrin Control zijn universeel toepasbaar. Elke unit die een storingscontact kan maken, kan worden verwerkt door Jorrin Control. Ditzelfde geldt voor de metingen. Jorrin Control is daarom ook toepasbaar voor bijvoorbeeld warmtepompen, circulatiepompen, LBK’s en airco’s.

Met Jorrin Control is tijdig constateren en oplossen van storingen aan installaties ook haalbaar bij kleinere gebouwen.’

De efficiënte Jorrin Control installatiebeheer-unit is substantieel goedkoper dan bestaande gebouwbeheersystemen en doet precies wat hij moet doen voor een optimaal beheer van de CV-installatie van kleinere gebouwen.

De Jorrin Control module is gericht op gebruiksgemak. Je bedient hem eenvoudig en doeltreffend.’

Elke Jorrin Control unit krijgt de mogelijkheid voor

  • 6 storingscontacten (potentiaal vrij)
  • 6 temperatuurmetingen
  • 2 universele metingen (0-10v)
  • weergave van de buitentemperatuur

Preventief onderhoud: langere levensduur voor je installatie'

  • De investering is een eenmalige aanschaf van de unit en een maandelijks opzegbaar abonnement
  • Metingen en statussen zijn in je eigen beveiligde online-statuspagina te bekijken
  • De beheerunit is voorzien van een dataverbinding, waarmee hij op afstand is uit te lezen
  • Je kunt metingen terugkijken en zo een goed beeld krijgen van de werking van de installatie
  • In geval van storing ontvang je een sms en een e-mail